Færre udgifter og økonomisk overblik

Det er ofte mange penge at spare ved at outsource virksomhedens IT. Den samlede investering ved at fordele omkostningerne efter forretningsbehov og lade hostingpartneren eje både hardware og softwarelicenser betyder færre driftsudgifter og bedre økonomiske forudsigelighed.

 

Fleksibel skalérbarhed

Det er nemt at skalere virksomhedens behov for IT-understøttelse op eller ned gennem en hostingpartner. Når virksomhedens oplever vækst tilkøbes fra dag til dag flere ydelser, brugeradgange og volumen. I tilfælde af omsætningsnedgang nedjusteres tilsvarende uden at komme til at betale for overkapacitet.

Datasikkerheden er i top

Datasikkerheden er i top hos hostingpartnere, idet netop det er en del af udbydernes kerneforretning. Virksomheder sikrer derfor ved IT-outsourcing at være bedst muligt beskyttet mod IT-kriminalitet og nedbrud.

Altid opdateret software

Ved IT-outsourcing holder hosting-partneren al software opgraderet til seneste versioner og sørger for, at alle opdateringer er implementeret i systemerne. Dermed sparer virksomheden ressourcer og sikre samtidig, at IT-understøttelsen lever op til de nyeste standarder.

Adgang til kompetencer og sparring

En hostingpartner har IT-kompetencer, som virksomheden ikke behøver at have in-house. Det betyder, udover sparede lønkroner, adgang til en sparringspartner, som kan rådgive effektivt og give best-practice råd om forretningsfordele og ulemper.